PG2 investeert in Olis Callcenter voor blinden

PG2 Venture Capital heeft een aandelenbelang genomen in Olis Callcenter, www.oliscallcenter.nl,  dat is opgericht op initiatief van Latifa Aboutaleb. De participatie heeft tot doel het leveren van werkkapitaal om  verdere professionalisering van het callcenter te realiseren. PG2 heeft dit aandelenbelang mede genomen omdat het maatschappelijk belang van het callcenter groot is. Dit past prima in de serie kleinere investeringen die PG2 Venture Capital op dit moment in o.a. maatschappelijk betrokken ondernemingen doet.

Het bijzondere van Olis Callcenter is namelijk dat de medewerkers bij voorrang mensen met een visuele beperking en werkzoekenden met een grote afstand tot de arbeidsmarkt zijn.

Olis Callcenter voert, met speciaal voor slechtziende en blinde mensen ontworpen hard- en software, telefonische marketing en enquêtes uit voor – hoofdzakelijk-  goede doelen instellingen.