Author Archives: Linda Stam

DARING DUCK 探索夏令营带孩子们勇敢成长 !

DARING DUCK SUMMER CAMPS ARE COMING!

Daring Duck in Xiamen heeft weer een mooi programma opgesteld voor de zomer van 2019!

Velen zeggen dat naar een kamp gaan geweldig is omdat het voor kinderen een wereld is die ze nog nooit eerder hebben meegemaakt. Een Camp-omgeving geeft een magisch gevoel! Kinderen leren andere kinderen kennen, maken vrienden, ervaren een omgeving die levenslang blije herinneringen zal achterlaten en nog veel meer. Bij DaringDuck weten we dat Camp meer is dan wat ouders in eerste instantie zien.

Daring Duck 2019 Zomerkampen:

Introductie Zomerkampen
https://mp.weixin.qq.com/s/FvFpAD2IK5Iy0dUgEwzMhg 

Referenties van vorige kampen

https://mp.weixin.qq.com/s/m0lZEJKgVnQamnpQgb-sUw

Waarom zijn zomerkampen goed voor je kid?

https://mp.weixin.qq.com/s/Ovpt6WwxDk65SUMuJLNExA

SEEVER IN KEK MAMA

Het volgen van jouw favoriete Influencer, Youtuber, pagina of persoon kost veel tijd en je moet steeds weer elke social media app openen. Seever maakt het mogelijk om in één app de profielen van jouw favorieten “Greatest” te bekijken. Seever is de social media app waar jij in één overzicht de populairste kanalen van jouw Greatest kan bekijken.

Meer informatie over Seever? Klik hier!

WEBUILDFORKIDS

Onlangs heeft Fleur Groenendijk Venture Capital een bijdrage geleverd aan stichting weBuildforKids. Met deze bijdrage renoveert de stichting twee scholen in Senegal. Als dank hebben de kinderen een prachtige tekening gemaakt.

weBuildforKids staat voor:
Honderd Procent passie
Honderd Procent van uw giften worden lokaal besteed.
Honderd Procent van de overheadkosten betalen we zelf, ofwel; alle reis- en verblijfskosten zijn onze eigen rekening.
Honderd Procent inzet van ons als vriendengroep.
Honderd Procent voor de hulpbehoevende lokale gemeenschap.

MEDICAL-X AT IMSH2019 ON CBS SAN ANTONIO

IMSH2019 is over but hype is still on ! You can catch a glimpse of our hyper-realistic trauma ALS trainer Adam-X featured on CBS San Antonio along the rest of high-tech manikins.
IMSH 2019 features 250+ sessions, workshops, pre-conference courses, plenary sessions, networking opportunities and best-practice discussions full of ideas for anyone working in healthcare simulation field.

DERVIS DEMIRTAS OP DE INTERNATIONAL MEETING ON SIMULATION IN HEALTHCARE IN TEXAS

The International Meeting on Simulation in Healthcare (IMSH) is a scientific conference that explores the latest innovations and best practices in healthcare simulation. IMSH provides the tools and resources healthcare professionals need to advance their skills, impact change in delivery systems and practice, and, ultimately, to improve patient safety.

„BINNEN NU EN VIJF JAAR HEEFT NEDERLAND 10.000 SYRISCHE ONDERNEMERS.”

Deze week spraken we de zakelijke Anas Ragheb, een Syrische vluchteling met een interessant businessmodel. Met Mpowerment probeert hij laaggeschoolde ex-vluchtelingen aan een baan te helpen. Te beginnen in de transportsector, om het grote tekort aan vrachtwagenchauffeurs aan te vullen. Meer over Anas en zijn ambities zijn te lezen in zijn RD-interview.
Mocht u aanvullende vragen hebben of in contact willen komen met Anas, mail ons gerust via fg@pg2.nl

Anas Ragheb (43) is bemiddelaar tussen transportbedrijven en ex-vluchtelingen die als vrachtwagenchauffeur aan de slag willen. „Het is mijn passie om lager opgeleiden die eenzaam thuis zitten en weinig zelfvertrouwen hebben te begeleiden naar een baan.” beeld RD, Anton Dommerholt

FAMILIESTAL VOOR VARKENS

 

Schets van de eerste familievarkensstal die moet verrijzen aan de Hoekstraat in Venhorst. © Het Familievarken

Eerste familiestal voor varkens komt uit de grond in Venhorst

VENHORST – De toekomst van de duurzame varkenshouderij begint in Venhorst. Althans, dat hopen de tientallen drijvende krachten achter project Het Familievarken. Zij hebben hooggespannen verwachtingen van de eerste proefstal, waarvan de bouw woensdag in hun bijzijn startte.

De familievarkensstal moet zorgen voor blije varkens, boeren, buren én vleeseters. ,,Want lekker leven, dat proef je”, meent grondlegger Tjacko Sijpkens, directeur van Big Development. Hij heeft vier jaar nagedacht over de stal, samen met varkensboeren, wetenschappers, technologen, architecten en bouwers. Het benodigde geld, ‘een kleine vier miljoen euro’, komt van subsidies en bijdragen van deelnemers.

ADVENTSCONCERT – J.S. BACH

Op zaterdag 24 november werd het Adventsconcert – J.S. Bach door het BachPlus ensemble uitgevoerd onder leiding van Bart Naessens in een druk bezochte Nederlands Hervormde Kerk in Rhoon. Dit was het laatste concert van Klassiek in Rhoon 2018. Mocht u interesse hebben in het programma 2019 van Klassiek in Rhoon, kijk dan op de website.