„BINNEN NU EN VIJF JAAR HEEFT NEDERLAND 10.000 SYRISCHE ONDERNEMERS.”

Deze week spraken we de zakelijke Anas Ragheb, een Syrische vluchteling met een interessant businessmodel. Met Mpowerment probeert hij laaggeschoolde ex-vluchtelingen aan een baan te helpen. Te beginnen in de transportsector, om het grote tekort aan vrachtwagenchauffeurs aan te vullen. Meer over Anas en zijn ambities zijn te lezen in zijn RD-interview.
Mocht u aanvullende vragen hebben of in contact willen komen met Anas, mail ons gerust via fg@pg2.nl

Anas Ragheb (43) is bemiddelaar tussen transportbedrijven en ex-vluchtelingen die als vrachtwagenchauffeur aan de slag willen. „Het is mijn passie om lager opgeleiden die eenzaam thuis zitten en weinig zelfvertrouwen hebben te begeleiden naar een baan.” beeld RD, Anton Dommerholt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *